Projectoproep: sportevenementen

item_left

Fotograaf: David Marcu

item_right

Projectoproep: sportevenementen

Pieter
Los van de bestaande subsidiekanalen wil de Vlaamse Minister voor Sport Muyters blijvend inzetten op sportpromotionele evenementen met een beperkte media-aandacht.  Goed uitgewerkte evenementen binnen sporten die niet in aanmerking komen voor traditionele subsidiëring via Topsport Vlaanderen, verdienen ook een plek in de spotlights. En daarom kunnen ze onder een aantal voorwaarden ook een financiële ondersteuning aanvragen.
 
Fotograaf: David Marcu
 
Sportevenementen zijn een belangrijk onderdeel van het sportpromotiebeleid van minister Muyters. Daarom is deze oproep er.  De evenementen zijn ingedeeld in twee soorten: enerzijds zijn er de evenementen met de nadruk op participatie en anderzijds competitieve evenementen met een bovenlokale dimensie. Subsidie-aanvragen kunnen enkel ingediend worden door vzw?s. Zowel competitieve als recreatieve evenementen kunnen tot maximaal 5000 euro subsidie krijgen, op voorwaarde dat ze voldoen aan de criteria.
 
Vindt jouw evenement plaats tussen 1 januari 2017 en 30 juni 2017? Aarzel dan niet om jouw aanvraag in te dienen. De deadline is 30 september 2016. Klik hier voor meer info.