Academische vorming sport en sociale innovatie

item_left

Fotograaf: David Marcu

item_right

Academische vorming sport en sociale innovatie

Studiedag
Mon - 28/09/2015 - 14:15 to Fri - 02/10/2015 - 14:15

Van maandag 28 september tot en met vrijdag 2 oktober kunnen geInteresseerden uit de sportsector en belendende sectoren deelnemen aan een academische vorming rond sport en sociale innovatie. De meerdaagse vorming richt zich tot professionals en praktijkwerkers die aan de slag gaan met sport (bewegen - vrije tijd) en kansengroepen. 

Aan de hand van inspirerende praktijken, recente inzichten uit onderzoek, een individuele opdracht, actieve workshops en een studiebezoek krijgt de cursist tijdens de Academische Vorming Sport & Sociale Innovatie meer inzicht in de wijze waarop sport op een sociaal-innovatieve wijze kan worden ingezet en hoe bestaande sportpraktijken en ?interventies vanuit een sociaal perspectief geëvalueerd kunnen worden. Een gedetailleerd programma-overzicht vind je hier

De cursist ontvangt het boek Sport en sociale innovatie: inspirerende praktijken en wetenschappelijke inzichten van Marc Theeboom, Rein Haudenhuyse & Jikkemien Vertonghen (2015, VUBpress). Na het voltijds bijwonen van de vormingsdagen en het succesvol voltooien van de individuele opdracht, ontvangt de cursist een officieel deelnamecertificaat van de Vrije Universiteit Brussel.

Inschrijven is verplicht en de plaatsen zijn beperkt, dus haast je!